Доброго Дня! На сайті #Черенки є можливість слухати Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Для пошуку по сайту введіть запит в форму пошуку (справа зверху), перегляньте наш каталог Потрібна ще інформація - Клікайте тут: Карта Сайта Черенки Плодових
Наші телефони на сторінці Контакти.
Переклад з оригіналу може бути машинним.
+++++++++++++++++++++++
Яблуня сорту Пепінка Золотиста

Яблуня сорту Пепінка Золотиста

Яблуня сорту Пепінка Золотиста
це Український сорт. Виведений на Мліївській дослідній станції садівництва в результаті схрещування в 1928 році сортів Пепінка литовська і Ренет Баумана.

Яблуня сорту Пепінка Золотиста
Яблуня сорту Пепінка Золотиста

Сорт Пепінка Золотиста районований у всіх грунтово-кліматичних зонах України.

у нас в саду сорт Пепінка Золотиста росте вже мабуть 60 років, яблуня виявилась досить стійкою і кожного року плодоносить. Спостерігається періодичність плодоношення яка проявляється в тому що одного року маємо небагато плодів які виростають доволі крупними і товарними, а наступного року дуже багато плодів які без прорідження виростають до середніх і малих розмірів.

Пепінка Золотиста характеризується високою зимостійкістю, вище середньої стійкістю проти грибкових захворювань, скороплодностью, щедрим і стабільним плодоношенням.

Цвіте в ранні терміни, дуже рясно і дружно. Кращі запилювачі – Антонівка звичайна, Айдаред, Кальвіль сніговий, Рубінове Дуки, Спартан.

Пепінка Золотиста має плоди масою 140-180 г, зеленувато-жовті, зі світло-червоним розмитим рум’янцем. М’якоть біла, дуже ніжна, соковита, гарного кисло-солодкого смаку (4,3 бала). Шкурка дуже тонка, гладенька, масляниста.

Транспортабельність середня. У звичайному сховищі плоди зберігаються 1-1,5 місяця, а в холодильнику – до 4 місяців.

Яблука сорту Пепінка Золотиста мають легкий аромат який додає смаку яблукам, нам дуже подобається даний сорт.
черенки сорта яблуні Яблуня сорту Пепінка Золотиста можна замовити для щеплення, при наявності, напишіть повідомлення на сторінці контакти чи в гостьовій книзі

Подобається публікація - натисніть на кнопку, поділіться з друзями в соц. мережах. На сайті можна написати коментар чи запитати, внизу під публікацією. (без реєстрації)
+++++++++++++++++++++++
Дякуємо за перегляд публікації сайта черенки плодових, якщо вас цікавлять черенки певного сорту чи наш каталог з пропозицією саджанців, малини, клубніки, годжі та інших рослин та продуктів з пасіки - будьласка перегляньте наш каталог за цим посиланням. Потрібна ще інформація - Клікайте тут: Карта Сайта Черенки Плодових
Наші телефони на сторінці Контакти. +++++++++++++++++++++++
Прокрутити вгору