Доброго Дня! На сайті #Черенки є можливість слухати Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Для пошуку по сайту введіть запит в форму пошуку (справа зверху), перегляньте наш каталог Потрібна ще інформація - Клікайте тут: Карта Сайта Черенки Плодових
Наші телефони на сторінці Контакти.
Переклад з оригіналу може бути машинним.
+++++++++++++++++++++++
Черешня сорту Присадибна ( Приусадебная )

Черешня сорту Присадибна ( Приусадебная )

Черешня сорту Присадибна ( Приусадебная )

Присдибна це Український сорт черешні, виведений в Інституті зрошуваного садівництва УААН шляхом запилення сорту Дениссена жовта з пилком Жабуле.

Черешня сорту Присадибна ( Приусадебная )
Черешня сорту Присадибна ( Приусадебная )

Сорт Присадибна ( Приусадебная ) раннього терміну дозрівання (5-8 червня), плоди використовуються в свіжому вигляді на десерт.

Плоди великі, одномірні, масою 6-8 г, світло-жовті з гарним світло-червоним рум’янцем, іноді покриває майже всю поверхню. М’якоть кремова, ніжна, соковита Смак солодкий, з приємною освіжаючою кислотою. Дегустаційна оцінка свіжих плодів 4,8 бала.

Сорт черешні Присадибна ( Приусадебная ) має досить високу зимостійкість.

Дерево велике, з розкидистою кроною, середньої густини.

Сорт присадибна стійкий до моніліозу і слабо уражається бактеріальним раком кісточкових.

черешня присадибна це самобезплідний сопрт тому потрібно висаджувати черешню іншого сорту для запилення. Кращі запилювачі: Скороспілка, Валерій Чкалов, Вінка; допустимий – Рання Марки.

Переваги сорта черешні присадибна це ранній термін дозрівання плодів, красивий зовнішній вигляд, високі смакові якості, рясна і щорічна врожайність.

Сорт черешні присадибна плодоносить на букетний гілочках і однорічному прирості, це потрібно памятати при обрізці черешні.

черенки сорта черешні Присадибна ( Приусадебная ) можна замовити для щеплення, при наявності, напишіть повідомлення на сторінці контакти чи в гостьовій книзі

Подобається публікація - натисніть на кнопку, поділіться з друзями в соц. мережах. На сайті можна написати коментар чи запитати, внизу під публікацією. (без реєстрації)
+++++++++++++++++++++++
Дякуємо за перегляд публікації сайта черенки плодових, якщо вас цікавлять черенки певного сорту чи наш каталог з пропозицією саджанців, малини, клубніки, годжі та інших рослин та продуктів з пасіки - будьласка перегляньте наш каталог за цим посиланням. Потрібна ще інформація - Клікайте тут: Карта Сайта Черенки Плодових
Наші телефони на сторінці Контакти. +++++++++++++++++++++++
Прокрутити вгору