Доброго Дня! На сайті #Черенки є можливість слухати Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Для пошуку по сайту введіть запит в форму пошуку (справа зверху), перегляньте наш каталог Потрібна ще інформація - Клікайте тут: Карта Сайта Черенки Плодових
Наші телефони на сторінці Контакти.
Переклад з оригіналу може бути машинним.
+++++++++++++++++++++++
сорт черешні весенние напевки (або весняні наспіви)

Черешня сорту Весняні Наспіви

Черешня сорту Весняні Наспіви
Дерево черешні сорту весняні наспіви середньо росле, крона середньої густоти.
Дуже раннього терміну дозрівання (25-28 травня на півдні України). Плоди великі, середньою масою 5,6 г, одномірні, серцеподібні з притупленої вершиною.

сорт черешні весенние напевки (або весняні наспіви)
сорт черешні весенние напевки (або весняні наспіви)

Забарвлення плодів черешні сорту весняні наспіви темно-червоне, м’якоть червона. Щільність м’якоті вище середньої. Плодоніжка середньої довжини. Відрив плода від плодоніжки сухий, міцність прикріплення середня.

Основні переваги сорту черешні весенние напевки (або весняні наспіви) це дуже ранні терміни дозрівання, хороша транспортабельність, підвищена стійкість до моніліозу і коккомикозу.

Завдяки високій зимостійкості сорт весняні наспіви дає врожаї навіть в роки з суворою зимою. Урожайність біля 40 ц / га.
черенки сорта черешні Весняні Наспіви можна замовити для щеплення, при наявності, напишіть повідомлення на сторінці контакти чи в гостьовій книзі

Подобається публікація - натисніть на кнопку, поділіться з друзями в соц. мережах. На сайті можна написати коментар чи запитати, внизу під публікацією. (без реєстрації)
+++++++++++++++++++++++
Дякуємо за перегляд публікації сайта черенки плодових, якщо вас цікавлять черенки певного сорту чи наш каталог з пропозицією саджанців, малини, клубніки, годжі та інших рослин та продуктів з пасіки - будьласка перегляньте наш каталог за цим посиланням. Потрібна ще інформація - Клікайте тут: Карта Сайта Черенки Плодових
Наші телефони на сторінці Контакти. +++++++++++++++++++++++
Прокрутити вгору