Доброго Дня! На сайті #Черенки є можливість слухати Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Для пошуку по сайту введіть запит в форму пошуку (справа зверху), перегляньте наш каталог Потрібна ще інформація - Клікайте тут: Карта Сайта Черенки Плодових
Наші телефони на сторінці Контакти.
Переклад з оригіналу може бути машинним.
+++++++++++++++++++++++
Персик сорт Дніпровський

Персик сорт Дніпровський

Персик Дніпровський відрізняється досить стабільною, високою врожайністю, підвищеною зимостійкістю деревини і плодових бруньок.

Персик сорт Дніпровський
Персик сорт Дніпровський

Дерево сильноросле, плоди досить великі (100-130 г), округлі, дуже гарні на вигляд. Шкірочка тонка, але міцна, оксамитова, легко відділяється від м’якоті, кремово-жовта, з тусклувато-червоним рідким рум’янцем покриває майже весь плід.

М’якоть персика сорту дніпровський біла, дуже соковита, ароматна, гарного кислувато-солодкого смаку (4,25-4,5 бали). Кісточка середня, подовжено-овальна, трохи опукла з боків, з невеликим вістрям, легко відділяється від м’якоті.

Плоди Персика Дніпровський дозрівають в першій половині серпня. Споживаються в свіжому вигляді, а також для техпереробки (компоти, соки). Цінний в селекції, добре передає зимостійкість.

 

черенки сорта Персика Дніпровський можна замовити для щеплення, при наявності, напишіть повідомлення на сторінці контакти чи в гостьовій книзі

 

 

Подобається публікація - натисніть на кнопку, поділіться з друзями в соц. мережах. На сайті можна написати коментар чи запитати, внизу під публікацією. (без реєстрації)
+++++++++++++++++++++++
Дякуємо за перегляд публікації сайта черенки плодових, якщо вас цікавлять черенки певного сорту чи наш каталог з пропозицією саджанців, малини, клубніки, годжі та інших рослин та продуктів з пасіки - будьласка перегляньте наш каталог за цим посиланням. Потрібна ще інформація - Клікайте тут: Карта Сайта Черенки Плодових
Наші телефони на сторінці Контакти. +++++++++++++++++++++++
Прокрутити вгору