Доброго Дня! На сайті #Черенки є можливість слухати Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Для пошуку по сайту введіть запит в форму пошуку (справа зверху), перегляньте наш каталог Потрібна ще інформація - Клікайте тут: Карта Сайта Черенки Плодових
Наші телефони на сторінці Контакти.
Переклад з оригіналу може бути машинним.
+++++++++++++++++++++++
Персик сорту Лісостеповий

Персик сорту Лісостеповий

Персик сорту Лісостеповий селекції Центрального ботанічного саду (м.Київ)

Персик сорту Лісостеповий
Персик сорту Лісостеповий

ранньо-середнього терміну дозрівання. Відрізняється високою стабільною врожайністю, зимостійкістю, відносною стійкістю до борошнистої роси.

Дерева персика Лісостеповий середньої сили росту, але лісостеповий можна формувати і кущем. Вступає в плодоношення на 2-4-й рік.

Плодоносить переважно на торішніх приростах. Плоди середньої величини, масою 80-110 грамів, округло-овальні, злегка здавлені з боків.

Шкірочка щільна, середньоопушена, світло-кремова, з рум’янцем увигляді штрихів. Кісточка відділяється від м’якоті. М’якоть біла, соковита, кисло-солодка, високих смакових якостей.

Дозрівання сорту Лісостеповий в умовах Київщини в другій декаді серпня, використання універсальне. Сорт персика Лісостеповій районований з 1993 року.

Персик Лісостеповий представляє інтерес для вирощування в степових і лісостепових регіонах України. Користується популярністю у садівників-аматорів, які досить успішно вирощують цей сорт і в умовах південного Полісся . Сорт Лісостеповій – донор підвищеної зимостійкості та привабливості плодів.

Серед відгуків моїх знайомих щодо персика лісостеповий звучали і такі як найкращий за смаковими якостями персик 😉 але це звичайно суб’єктивна точка зору.

черенки сорту Персика Лісостеповий можна замовити для щеплення, при наявності, напишіть повідомлення на сторінці контакти чи в гостьовій книзі

 

 

Подобається публікація - натисніть на кнопку, поділіться з друзями в соц. мережах. На сайті можна написати коментар чи запитати, внизу під публікацією. (без реєстрації)
+++++++++++++++++++++++
Дякуємо за перегляд публікації сайта черенки плодових, якщо вас цікавлять черенки певного сорту чи наш каталог з пропозицією саджанців, малини, клубніки, годжі та інших рослин та продуктів з пасіки - будьласка перегляньте наш каталог за цим посиланням. Потрібна ще інформація - Клікайте тут: Карта Сайта Черенки Плодових
Наші телефони на сторінці Контакти. +++++++++++++++++++++++
Прокрутити вгору