Доброго Дня! На сайті #Черенки є можливість слухати Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Для пошуку по сайту введіть запит в форму пошуку (справа зверху), перегляньте наш каталог Потрібна ще інформація - Клікайте тут: Карта Сайта Черенки Плодових
Наші телефони на сторінці Контакти.
Переклад з оригіналу може бути машинним.
+++++++++++++++++++++++
Персик сорту Лаурол

Персик сорту Лаурол

Персик сорту Лаурол

Персик сорту Лаурол це новий і дуже перспективний великоплідний пізній сорт персика. Цей сорт був виявлений в Richwood, штат Нью-Джерсі в 1974 році. Дерева персика Лаурол сильнорослі, виростають великими, вимагають формування та вчасної обрізки кілька разів на рік для отримання високоякісних одновимірних і в той же час великих плодів.

Персик сорту Лаурол
Персик сорту Лаурол

Сорт Лаурол показав хорошу стійкість до грибкових захворювань, достатньо однієї вчасно проведеної обробки проти кучерявості. Плоди дуже великого розміру, середня вага 400 – 550 грам, при ретельному нормуванню, нерідко можна зустріти плоди до 600 грам.

Персик може перевантажуватися врожаєм, але при цьому вага плодів не опускається нижче 250 грам. Персики сорту лаурол майже без опушення, покриті яскраво-червоним карміновим рум’янцем. М’якоть оранжева, ароматна, солодка, досить щільна і досить соковита. Плоди у лаурола відмінної товарної якості, помітні на ринку і дуже перспективні.

Лаурол це справжній комерційний сорт пізнього строку дозрівання, починаючи з 20 вересня і закінчуючи 15 жовтня. Не має конкурентів в ці терміни за своїми розмірами і якістю плодів.
в цей час в саду вже небагато стиглих подів і персики в жовтні до смаку.

черенки персика сорта лаурол можна замовити для щеплення, при наявності, напишіть повідомлення на сторінці контакти чи в гостьовій книзі

Подобається публікація - натисніть на кнопку, поділіться з друзями в соц. мережах. На сайті можна написати коментар чи запитати, внизу під публікацією. (без реєстрації)
+++++++++++++++++++++++
Дякуємо за перегляд публікації сайта черенки плодових, якщо вас цікавлять черенки певного сорту чи наш каталог з пропозицією саджанців, малини, клубніки, годжі та інших рослин та продуктів з пасіки - будьласка перегляньте наш каталог за цим посиланням. Потрібна ще інформація - Клікайте тут: Карта Сайта Черенки Плодових
Наші телефони на сторінці Контакти. +++++++++++++++++++++++
Прокрутити вгору