Доброго Дня! На сайті #Черенки є можливість слухати Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Для пошуку по сайту введіть запит в форму пошуку (справа зверху), перегляньте наш каталог Потрібна ще інформація - Клікайте тут: Карта Сайта Черенки Плодових
Наші телефони на сторінці Контакти.
Переклад з оригіналу може бути машинним.
+++++++++++++++++++++++
Персик сорту Вайн Голд Т3

Персик сорту Вайн Голд Т3

Персик Вайн Голд Т3 – новий канадський сорт персика селекції Джоржа Лайн, середньо-пізнього строку дозрівання.

Персик сорту Вайн Голд Т3
Персик сорту Вайн Голд Т3

Т 3 Виведений від схрещування сортів персика Veecling x New Jersey Cling 95. Плоди дозрівають в кінці липня – початку серпня.

Забарвлення плоди починають набирати вже в середині липня. Відразу з’являється малиновий рум’янець невеликого розміру на денці плода, пізніше рум’янець займає весь плід.

Плоди персика Вайн Голд т3 дуже великі, середньою вагою близько 300 г і більше. Жовті, з червоно-рожевим рум’янцем, іноді без нього в дощове літо або в тіні крони. М’якоть т 3 оранжево-жовтого кольору, соковита, щільна, дуже смачна, що не має аналогів в світі за смаковими якостями, відноситься до 10-ти кращих сортів за смаковими якостями.

Персик Т3 має найвищу дегустаційну оцінку. Дерева сильнорослі. Мають високу морозостійкість, толерантність до борошнистої роси і кучерявості листків персика. Плодоносять вже в рік посадки, чи на наступний рік.

Вайн Голд т3 Дуже цінний сорт комерційного спрямування з великою перспективою.
черенки сорта персика Вайн Голд Т3 можна замовити для щеплення, при наявності, напишіть повідомлення на сторінці контакти чи в гостьовій книзі

Подобається публікація - натисніть на кнопку, поділіться з друзями в соц. мережах. На сайті можна написати коментар чи запитати, внизу під публікацією. (без реєстрації)
+++++++++++++++++++++++
Дякуємо за перегляд публікації сайта черенки плодових, якщо вас цікавлять черенки певного сорту чи наш каталог з пропозицією саджанців, малини, клубніки, годжі та інших рослин та продуктів з пасіки - будьласка перегляньте наш каталог за цим посиланням. Потрібна ще інформація - Клікайте тут: Карта Сайта Черенки Плодових
Наші телефони на сторінці Контакти. +++++++++++++++++++++++
Прокрутити вгору