Доброго Дня! На сайті #Черенки є можливість слухати Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Для пошуку по сайту введіть запит в форму пошуку (справа зверху), перегляньте наш каталог Потрібна ще інформація - Клікайте тут: Карта Сайта Черенки Плодових
Наші телефони на сторінці Контакти.
Переклад з оригіналу може бути машинним.
+++++++++++++++++++++++

Полуниця Хоней (Клубника Хоней)

Полуниця Хоней (Клубника Хоней) — ранній сорт американської селекції, отриманий 1979 року шляхом схрещування сортів Вібрант і Холідей в американському місті Honeoye, звідки і пішла його назва.

Полуниця Хоней (Клубника Хоней)
Полуниця Хоней (Клубника Хоней)

Кущ пряморослий, компактний, потужний, заввишки 20–25 см, із темно-зеленим глянцевим листям і міцними квітконосами. Коренева система розвинена, йде вглиб ґрунту, що дає змогу цьому сорту переносити сильні морози. Вегетація починається вже в середині березня, коли сходить останній сніг. Цвісти полуниця Хоней починає на початку травня, а 15–25 числа з’являються перші ягоди, які слід збирати кожні 2–3 дні, оскільки вони швидко дозрівають. Період плодоношення триває два тижні. У разі використання агроволокна він настає на 2 тижні раніше.

Ягоди великі (до 45 г), дуже привабливі, конічної форми, щільні, із товстою шкірочкою. Забарвлення — від інтенсивно червоного до темно-червоного із сильним блиском. М’якоть оранжево-червона, ароматна, винно-солодкого смаку. Він ідеально збалансований (медова солодкість поєднана з легкою, освіжаючою кислинкою, що й увиразнює смак). Плодоніжка легко відривається.

Через раннє дозрівання плодів полуниця Хоней майже не пошкоджується сірою гниллю, не боїться дощової погоди. Має середні показники стійкості до кореневих паразитів. Високоадаптивна, стійка до спеки.

Сорт високоврожайний: із куща збирають до 500 г, із гектара — до 14,6 т. Один із найкращих промислових сортів із високою транспортабельністю, стійкий до умов торгівлі — здатний довго зберігати товарний вигляд (ягоди залишаються свіжими до 3 днів). Також чудово підходить для домашнього вирощування. Має універсальне призначення.

Полуниця Хоней (Клубника Хоней)
Полуниця Хоней (Клубника Хоней)
Полуниця Хоней (Клубника Хоней)
Полуниця Хоней (Клубника Хоней)
Подобається публікація - натисніть на кнопку, поділіться з друзями в соц. мережах. На сайті можна написати коментар чи запитати, внизу під публікацією. (без реєстрації)
+++++++++++++++++++++++
Дякуємо за перегляд публікації сайта черенки плодових, якщо вас цікавлять черенки певного сорту чи наш каталог з пропозицією саджанців, малини, клубніки, годжі та інших рослин та продуктів з пасіки - будьласка перегляньте наш каталог за цим посиланням. Потрібна ще інформація - Клікайте тут: Карта Сайта Черенки Плодових
Наші телефони на сторінці Контакти. +++++++++++++++++++++++
Прокрутити вгору