Доброго Дня! На сайті #Черенки є можливість слухати Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Для пошуку по сайту введіть запит в форму пошуку (справа зверху), перегляньте наш каталог Потрібна ще інформація - Клікайте тут: Карта Сайта Черенки Плодових
Наші телефони на сторінці Контакти.
Переклад з оригіналу може бути машинним.
+++++++++++++++++++++++

Полуниця Азія (клубника Азия)

Полуниця Азія (клубника Азия) — сорт італійської селекції, виведений 2005 року в місті Чезене.

Полуниця Азія (клубника Азия)
Полуниця Азія (клубника Азия)

Кущ великий, із незначною кількістю товстих вусиків. Листя широке, яскраво-зелене, блискуче, злегка поморщене; у кущі його мало. Квітконоси довгі, потужні; їх багато.

Ягоди великі (перші — клиноподібні, вагою 60–80 г, а далі — видовженої конічної форми, 28–35 г), яскраво-червоні, одномірні. М’якоть ніжно-червона, дуже солодка (завдяки високому вмісту цукру й ідеальному балансу солодкості та доречної кислинки), соковита, в міру щільна, за достатнього поливу серцевина без порожнин. Аромат радше схожий на суничний. Плодоніжка легко відривається. Шкірочка блискуча, наче лакована; жовте насіння немовби вдавлене. У разі технічної зрілості ягода має біло-зеленуватий кінчик, що повністю стає червоним за повного дозрівання. До закінчення плодоношення дрібних ягід немає.

Середньоранній сорт: дає плоди на початку червня, на 5–7 днів пізніше, ніж Альба і Хоней. Характеризується тривалим періодом плодоношення. Урожайність — на рівні 1–1,2 кг із куща.

Полуниця Азія (клубника Азия) стійка до багатьох хвороб кореневої системи, грибкових захворювань, проте вразлива до хлорозу, борошнистої роси й антрактозу.

Узимку й ранньої весни потребує укриття.

Сорт придатний для тривалого транспортування (оцінка — 4,5–5 балів), а також для тривалого зберігання в умовах помірних температур. Плоди мають чудовий товарний вигляд. Полуниця Азія (клубника Азия) належить до промислових сортів — рекомендована для комерційного вирощування та любительського садівництва. Має універсальне застосування: її ягоди можна споживати як десерт, заморожувати, переробляти на компоти, варення, джеми, конфітюри, сиропи тощо.

Полуниця Азія (клубника Азия)
Полуниця Азія (клубника Азия)
Полуниця Азія (клубника Азия)
Полуниця Азія (клубника Азия)
Подобається публікація - натисніть на кнопку, поділіться з друзями в соц. мережах. На сайті можна написати коментар чи запитати, внизу під публікацією. (без реєстрації)
+++++++++++++++++++++++
Дякуємо за перегляд публікації сайта черенки плодових, якщо вас цікавлять черенки певного сорту чи наш каталог з пропозицією саджанців, малини, клубніки, годжі та інших рослин та продуктів з пасіки - будьласка перегляньте наш каталог за цим посиланням. Потрібна ще інформація - Клікайте тут: Карта Сайта Черенки Плодових
Наші телефони на сторінці Контакти. +++++++++++++++++++++++
Прокрутити вгору