Доброго Дня! На сайті #Черенки є можливість слухати Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Для пошуку по сайту введіть запит в форму пошуку (справа зверху), перегляньте наш каталог Потрібна ще інформація - Клікайте тут: Карта Сайта Черенки Плодових
Наші телефони на сторінці Контакти.
Переклад з оригіналу може бути машинним.
+++++++++++++++++++++++

Клубніка Королева Єлизавета 2

Клубніка Королева Єлизавета 2

Вирощування клубніки Королева Єлизавета II на садовій ділянці

Підпишіться на наш канал в Ютюб! Наш канал в Ютюб – Пасіка, Садівництво, багато цікавих відео.

Вирощування полуниці Королева Єлизавета II на садовій ділянці
Існує велика кількість різних сортів клубніки, але багато садівників віддають свою перевагу суниці садовій (полуниці) Королева Єлизавета II. Особливістю цієї ягоди є висока врожайність протягом усього теплого періоду (з початку літа і до середини осені при хороших умовах). При цьому ягоди у цього сорту завжди великі і відрізняються приємним смаком і ароматом. Для отримання багатого врожаю треба докласти чималих зусиль, так як вирощування клубніки Королева Єлизавета II займає багато часу. Але результат порадує вас смачними ягодами.

Клубніка Королева Єлизавета 2
Клубніка Королева Єлизавета 2

Сорт клубніки Королева Єлизавета II виведений не так давно – в 2001 році. У порівнянні з полуницею Королева Єлизавета даний сорт має добре виражену Ремонтантність і великимі плоди. Примітно, що за весь сезон дачники збирають 2-3 врожаї. Вага однієї ягоди сорту Королева Єлизавета 2 в середньому досягає 40 грамів. Зустрічаються екземпляри, що мають вагу понад 100 грам.
клубніка цього сорту починає цвісти і плодоносити дуже рано, завдяки бутонам, які утворюються восени і добре переносять зимові морози. Полуниця дозріває вже в кінці травня або початку червня.
Якщо зими дуже холодні, то можна утеплити грядки для збереження бутонів. Перші ягоди не відрізняються великими розмірами, також як і останні. А ось в липні і серпні вони найбільші та солодкі. Це час вважається найбільш урожайним.

Єлизавета 2

Сорт Королева Єлизавета 2 є досить відомий. У ягід полуниці Королева Єлизавета 2 є одна велика перевага: вони дуже щільні і міцні, через що вони чудово переносять транспортування, не розварюються під час приготування солодких страв і не розкисають після розморожування. Тому цей сорт полуниці на хорошому рахунку у всіх садівників.
Кущ полуниці Королева Єлизавета 2 виглядає дуже потужним. Він має велике листя і безліч вусів. Традиційно, розмноження відбувається відводками-вусами.

Через тривале цвітіння і плодоношення рослина вимагає ретельного догляду. Рекомендується постійна підгодівля добривами, що містять азот і калій. Фосфором удобрюють при підготовці грунту до висаджування розсади. В іншому вирощування полуниці Королева Єлизавета II мало відрізняється від вирощування інших сортів.
Полив повинен бути частий, тоді ягоди будуть великого розміру. Грунт слід мульчувати перегноєм, тирсою, соломою. Органічні добрива також рекомендуються. Вони вважаються найкращими, так як походять з природного середовища. Тому складно перегодувати ними полуницю. Однак все ж потрібно дотримуватися прийнятих норм. Так, під час плодоношення можна підгодовувати ягоду раз в тиждень. А саме рясне внесення органічних добрив повинно бути під час цвітіння і до нього.

Коли до суворих морозів ще далеко, слід допомогти полуниці відновитися після плодоношення. Вона повинна зміцніти і наростити зачатки плодових бруньок, які будуть плодоносити в наступному році. Насамперед потрібно видалити хворе і засохле листя. Потім слабкі кущі потрібно замінити на здорові і сильні. А для підгодівлі можна використовувати розведений свіжий курячий послід.
Дачники та садівники виділяють сорт полуниці Королева Єлизавета 2 серед інших, так як її ягоди мають гарну транспортабельність, відмінно зберігаються, мають солодкий смак, не деформуються при тепловій обробці і прекрасно підходять для заморозки.
Полуницю Королева Єлизавета 2 можна вирощувати у відкритому грунті, в теплиці, у себе на балконі. У теплиці плоди дозрівають ще швидше, ніж на вулиці. Невеликі тонкощі в догляді за полуницею Королева Єлизавета 2 запам’ятовуються швидко, що призводить до отримання хорошого врожаю кожен сезон.
Чим старше рослина, тим дрібніше ягода. Тому садівники воліють висаджувати нові грядки щоосені, так як у дворічної і тим більше трирічної культури ягоди дрібніші. Розмножується сорт розетками, які виростають на вусах.

Посадка також проводиться в період з весни по осінь з обовязковимполивом по типу посадки розсади. Бажано за місяць до посадки полуниці підготувати грунт. Землю потрібно удобрити органічними добривами, а також мінеральними з розрахунку 70-80 грам на 1 кв. м. Даний сорт дуже вимогливий до родючості грунту.

Елізавета 2 досить успішно вирощується в нашому саду дає добрі урожаї смачних ягід. якщо вас зацікавив данний сорт, напишіть ваш коментар чи ви можете замовити саджанці клубніки по телефонам на сторінці контакти.

Мінімальне замовлення 100 грн, ціна 5 грн. саджанець клубніки Єлизавета 2.

Подобається публікація - натисніть на кнопку, поділіться з друзями в соц. мережах. На сайті можна написати коментар чи запитати, внизу під публікацією. (без реєстрації)
+++++++++++++++++++++++
Дякуємо за перегляд публікації сайта черенки плодових, якщо вас цікавлять черенки певного сорту чи наш каталог з пропозицією саджанців, малини, клубніки, годжі та інших рослин та продуктів з пасіки - будьласка перегляньте наш каталог за цим посиланням. Потрібна ще інформація - Клікайте тут: Карта Сайта Черенки Плодових
Наші телефони на сторінці Контакти. +++++++++++++++++++++++
Прокрутити вгору