Доброго Дня! На сайті #Черенки є можливість слухати Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Для пошуку по сайту введіть запит в форму пошуку (справа зверху), перегляньте наш каталог Потрібна ще інформація - Клікайте тут: Карта Сайта Черенки Плодових
Наші телефони на сторінці Контакти.
Переклад з оригіналу може бути машинним.
+++++++++++++++++++++++
Інжир Турецький Білий або Далматський Інжир

Інжир Турецький Білий або Далматський Інжир

Інжир Далматський
Інжир Турецький Білий або Далматський Інжир – один з кращих сортів столового інжиру

Сорт інжиру Далматський або Турецький білий. Є одним з кращих серед столових сортів раннього терміну дозрівання. Відноситься до Самоплідних сортів інжиру, плодоносить 2 рази за сезон. Особливістю його є те, що при першому врожаї плоди досягають дуже великого розміру – до 180г. Дерева дають багатий урожай на 3 рік, якщо вдається зберегти пагони від вимерзання взимку .

Інжир Турецький Білий або Далматський Інжир
Інжир Турецький Білий або Далматський Інжир

Інжир Турецький Білий або Далматський Інжир

Рослина цілком витримує температуру в межах від 0 до -15 С. Тому інжир Далматський можна назвати морозостійким. Плоди мають грушоподібну форму, шкірка сіро – зеленого кольору, м’якоть червона, соковита, солодка з легкою кислинкою. За смаковими якостями Інжир Далматський вважається найкращим.

Серед всіх сухофруктів перше місце по вмісту клітковини належить інжиру, тому його рекомендують до вживання для нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту. Крім того, цей унікальний фрукт містить багато калію, він корисний для сердечників. А багатий ферментний склад Інжиру Далматський дозволяє нормалізувати роботу печінки, шлунка і нирок. За вмістом заліза і кальцію інжир сорту далматський також значно перевершує інші фрукти і рекомендується для харчування при залізодефіцитній анемії і хворим в період одужання.

Інжир далматський вибагливий до світла і має бути цілий день на сонці.

 

 

 

Черенки чи саджанці сортів які наявні в добрій кількості розміщені на сторінці Каталог,
якщо ж в каталозі не вказані черенки сорту який вас цікавить, дізнатись про наявність можна по телефону чи заповнивши контактну форму на сторінці Контакти.
Доставка компанією нова пошта.

На сайті працює пошук по ключовим словам, у віконці пошуку на сайті вкажіть сорт який вас цікавить.

 

 

Подобається публікація - натисніть на кнопку, поділіться з друзями в соц. мережах. На сайті можна написати коментар чи запитати, внизу під публікацією. (без реєстрації)
+++++++++++++++++++++++
Дякуємо за перегляд публікації сайта черенки плодових, якщо вас цікавлять черенки певного сорту чи наш каталог з пропозицією саджанців, малини, клубніки, годжі та інших рослин та продуктів з пасіки - будьласка перегляньте наш каталог за цим посиланням. Потрібна ще інформація - Клікайте тут: Карта Сайта Черенки Плодових
Наші телефони на сторінці Контакти. +++++++++++++++++++++++
Прокрутити вгору