Доброго Дня! На сайті #Черенки є можливість слухати Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Для пошуку по сайту введіть запит в форму пошуку (справа зверху), перегляньте наш каталог Потрібна ще інформація - Клікайте тут: Карта Сайта Черенки Плодових
Наші телефони на сторінці Контакти.
Переклад з оригіналу може бути машинним.
+++++++++++++++++++++++
Інжир Муасон, Інжир чорний кримський

Інжир Муасон (чорний кримський)

Інжир Муасон

Інжир Муасон (чорний кримський) – надзвичайно багатий сорт інжира вмістом вітамінів, амінокислотами, містить велику кількість калію, знижує рівень холестерину в крові. Інжир Муасон Кримський чорний – за формою нагадує кущ, може досягати у висоту до 2 метрів. Інжир кримський Муасон дає один, іноді два врожаї на рік.
При добрій зимівлі минулорічних пагонів інжир сорту Муасон Кримський чорний дає перший ранній урожай на минулорічних пагонах а під осінь другий урожай на цьогорічних пагонах.

Інжир Муасон, Інжир чорний кримський
Інжир Муасон, Інжир чорний кримський

Інжир Муасон, Інжир чорний кримський

Взагалі інжир любить сонячні ділянки землі з хорошим поливом. Плоди інжиру округлі або грушоподібні, від 4 до 8 см в діаметрі, вагою від 40 до 80г. Забарвлення (від білого до темно-фіолетового) стиглого плода залежить від виду і сорту дозрівають з середини серпня приблизно до 10 вересня. Листя велике, до 20см в довжину, розділені на 3-7 часткою, з хвилястими краями, чергові. Завдяки своїм смаковим якостям і поживної цінності, інжир став дуже популярною плодовою культурою.
Цінують плоди інжиру Муасон за його надзвичайну поживність.

 

 

 

Черенки чи саджанці сортів які наявні в добрій кількості розміщені на сторінці Каталог,
якщо ж в каталозі не вказані черенки сорту який вас цікавить, дізнатись про наявність можна по телефону чи заповнивши контактну форму на сторінці Контакти.
Доставка компанією нова пошта.

На сайті працює пошук по ключовим словам, у віконці пошуку на сайті вкажіть сорт який вас цікавить.

 

 

Подобається публікація - натисніть на кнопку, поділіться з друзями в соц. мережах. На сайті можна написати коментар чи запитати, внизу під публікацією. (без реєстрації)
+++++++++++++++++++++++
Дякуємо за перегляд публікації сайта черенки плодових, якщо вас цікавлять черенки певного сорту чи наш каталог з пропозицією саджанців, малини, клубніки, годжі та інших рослин та продуктів з пасіки - будьласка перегляньте наш каталог за цим посиланням. Потрібна ще інформація - Клікайте тут: Карта Сайта Черенки Плодових
Наші телефони на сторінці Контакти. +++++++++++++++++++++++
Прокрутити вгору