Доброго Дня! На сайті #Черенки є можливість слухати Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Для пошуку по сайту введіть запит в форму пошуку (справа зверху), перегляньте наш каталог Потрібна ще інформація - Клікайте тут: Карта Сайта Черенки Плодових
Наші телефони на сторінці Контакти.
Переклад з оригіналу може бути машинним.
+++++++++++++++++++++++
Інжир Адріатичний білий (Adriatic White, Verdone)

Інжир Адріатичний білий (Adriatic White, Verdone)

Інжир Адріатичний це самоплідний одноврожайний сорт інжира

Інжир Адріатичний білий (Adriatic White, Verdone) – сорт інжира який має Французьке походження.

 

Інжир Адріатичний білий (Adriatic White, Verdone)
Інжир Адріатичний білий (Adriatic White, Verdone)

Плоди не великі (до 50 гр). світлого, жовто-зеленого кольору.
М’якоть рожево-червоного кольору.

У центральній частині України сорт показує добрі результати плодоношення, Фіги дозрівають у вересні, і відрізняються хорошими смаковими якостями. Формується у вигляді куща (4 -8 лоз) на зиму пригинаються і пришпилюються до землі, потім прикопують шаром грунту (10-15 см) без будь-якого додаткового утеплення. При такій операції бажано обробити лози залізним купоросом 3%, для запобігання грибним захворюванням. Висота куща обмежується 1.5 – 2 метрами, шляхом щорічної обрізки. Лози, які на 4-5 рік їх життя вже важко зігнути і прикопати, восени зрізаються біля кореневої шийки. За наступний вегетативний сезон виростають лози заміщення (1-1,5 м), і перезимувавши дають перший урожай.
Інжир Адріатичний білий цікавий і смачний сорт який можна вурощувати у нас, але потрібно навчитись правильно перезимовувати лози інжиру.

 

Черенки чи саджанці сортів які наявні в добрій кількості розміщені на сторінці Каталог,
якщо ж в каталозі не вказані черенки сорту який вас цікавить, дізнатись про наявність можна по телефону чи заповнивши контактну форму на сторінці Контакти.
Доставка компанією нова пошта.

На сайті працює пошук по ключовим словам, у віконці пошуку на сайті вкажіть сорт який вас цікавить.

 

 

Подобається публікація - натисніть на кнопку, поділіться з друзями в соц. мережах. На сайті можна написати коментар чи запитати, внизу під публікацією. (без реєстрації)
+++++++++++++++++++++++
Дякуємо за перегляд публікації сайта черенки плодових, якщо вас цікавлять черенки певного сорту чи наш каталог з пропозицією саджанців, малини, клубніки, годжі та інших рослин та продуктів з пасіки - будьласка перегляньте наш каталог за цим посиланням. Потрібна ще інформація - Клікайте тут: Карта Сайта Черенки Плодових
Наші телефони на сторінці Контакти. +++++++++++++++++++++++
Прокрутити вгору