Доброго Дня! На сайті #Черенки є можливість слухати Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Для пошуку по сайту введіть запит в форму пошуку (справа зверху), перегляньте наш каталог Потрібна ще інформація - Клікайте тут: Карта Сайта Черенки Плодових
Наші телефони на сторінці Контакти.
Переклад з оригіналу може бути машинним.
+++++++++++++++++++++++

Гладіолус Малиновий передзвін

Гладіолус сорту Малиновий передзвін

Гладіолус Малиновий передзвін
Гладіолус Малиновий передзвін

Потужний високорослий гладіолус із розкішними великими квітами яскраво-малинового кольору. Три бокові пелюстки і верхня дещо світліші, проте до країв забарвлення стає інтенсивнішим — немовби відбувається передзвін відтінків. Форма пелюсток видовжена, а фактура оксамитова, щільна. Тканина пелюсток гарно гофрована із защипами всередину квітки. На нижніх пелюстках є незначне біле розтушування, що абсолютно не впливає на декоративність забарвлення. На дворядному квітконосі заввишки до 160 см розміщено 20–24 бутони, одночасно відкриті 10–14. Цвіте з початку липня по вересень. Сорт чудово підходить для формування великих святкових букетів і демонстрування на спеціалізованих виставках гладіолусів.

Ознайомитися з асортиментом гладіолусів і перевірити наявність цибулин чи «діток» сорту, що зацікавив Вас, можна в каталозі.

Подобається публікація - натисніть на кнопку, поділіться з друзями в соц. мережах. На сайті можна написати коментар чи запитати, внизу під публікацією. (без реєстрації)
+++++++++++++++++++++++
Дякуємо за перегляд публікації сайта черенки плодових, якщо вас цікавлять черенки певного сорту чи наш каталог з пропозицією саджанців, малини, клубніки, годжі та інших рослин та продуктів з пасіки - будьласка перегляньте наш каталог за цим посиланням. Потрібна ще інформація - Клікайте тут: Карта Сайта Черенки Плодових
Наші телефони на сторінці Контакти. +++++++++++++++++++++++
Прокрутити вгору