Слива сорту Джойо
Сорт сливи джойо німецької селекції, отриманий в результаті схрещування сортів Стенлей і Ортенауер.
Перший сорт стійкий до шарки, має високу урожайність.
Зимостійкість і стійкість до захворювань висока.
Сорт джойо самоплідний плоди гарні, темно-фіолетові, з восковим нальотом, великі, масою 45-55г.
М’якоть, щільна, соковита, дуже гарного кислувато-солодкого смаку – 4,5 бала. Кісточка невелика, легко відділяється від м’якоті.
Плоди сливи сорту джойо дозрівають в третій декаді серпня – на початку вересня.
Використовують їх в основному свіжими, також плоди придатні для виготовлення високоякісних компотів.
черенки сливи сорта джойо можна замовити для щеплення, при наявності, напишіть повідомлення на сторінці контакти чи в гостьовій книзі