Доброго Дня! На сайті #Черенки є можливість слухати Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Для пошуку по сайту введіть запит в форму пошуку (справа зверху), перегляньте наш каталог Потрібна ще інформація - Клікайте тут: Карта Сайта Черенки Плодових
Наші телефони на сторінці Контакти.
Переклад з оригіналу може бути машинним.
+++++++++++++++++++++++

ягода годжа, годжі тибетський

ягода годжа, годжі тибетський
Цього року розсадив з черенків годжі, і маю ділянку кущів годжі тибетського.
Черенки вкорінились добре і дали значний приріст і урожай в кінці сезону, на кінець вересня дозрів перший урожай ягід годжі а на кінець жовтня доспів другий урожай ягід годжа. Ягода годжа досить ефектно виглядає на кущах і має лікувальний смак, гілочки які пішли в ріст з дворічної деревини всі покриті ягодами годжа і виглядають досить нарядно.

ягода годжа, годжі тибетський
ягода годжа, годжі тибетський

У мене в саду росте декілька сортів годжа, біг, дольче, світ, годжа китайський і годжа тибетський.
до вподоби мені прийшовся один сорт це годжі тибетський і саме його я вирішив розмножувати.
з переваг назву те що ці кущі в перший же рік дають урожай і всі гілки обліплені ягодами годжа, на відміну від інших сортів які починають плодоносити і мали ягоди лише на другий а то й на третій рік.
ягода годжа тибетського лікувальна і солодка на смак, має пасльоновий присмак і приємний яскравий колір. від себе додам що наїстись досхочу ягодами годжа у вас мабуть не вийде так як ягода годжа має трохи приторний смак і після першої жмені ягід годжа друга дається вже не так легко але відзначу надзвичайні лікувальні властивості які притаманні ягодам годжа.

ягода годжа, годжі тибетський
ягода годжа, годжі тибетський

вирощувати даний кущ на власній ділянці вам буде легко, потрібно лише придбати саме той сортовий саджанець вирощений вегетативним шляхом який повністю повторює властивості батьківської рослини і ягода годжа буде радувати вас щорічним двойним врожаєм лікувальних ягід.
пропоную переглянути відео з мого саду ягода годжа.

 

годжі сортовий китайский
годжі сортовий китайский

Перегляньте також попередню публікацію стосовно сортів годжі які ростуть у мене в саду, також пропоную черенки годжі.

 

 

Подобається публікація - натисніть на кнопку, поділіться з друзями в соц. мережах. На сайті можна написати коментар чи запитати, внизу під публікацією. (без реєстрації)

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+++++++++++++++++++++++
Дякуємо за перегляд публікації сайта черенки плодових, якщо вас цікавлять черенки певного сорту чи наш каталог з пропозицією саджанців, малини, клубніки, годжі та інших рослин та продуктів з пасіки - будьласка перегляньте наш каталог за цим посиланням. Потрібна ще інформація - Клікайте тут: Карта Сайта Черенки Плодових
Наші телефони на сторінці Контакти. +++++++++++++++++++++++
Прокрутити вгору