Доброго Дня! На сайті #Черенки є можливість слухати Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Для пошуку по сайту введіть запит в форму пошуку (справа зверху), перегляньте наш каталог Потрібна ще інформація - Клікайте тут: Карта Сайта Черенки Плодових
Наші телефони на сторінці Контакти.
Переклад з оригіналу може бути машинним.
+++++++++++++++++++++++

Клубніка Білий швед

Білоплідна полуниця «Білий швед»: характеристика сорту та відгуки садівників

Полуниця «Білий швед» – це унікальний великоплідний сорт суниці садової
Білі сорти поки тільки стають популярними у садівників і городників України і є в даний час ягідною екзотикою.

клубника Белый швед
клубника Белый швед

Полуниця «Білий швед» середнього терміну дозрівання формує компактні кущі з вертикально спрямованими листям темно-зеленого кольору. даю помірну кількість вусів. Ягоди красиві, досить великі, правильної конічної форми, білі з ніжно-рожевим бочком. Середня вага ягоди становить 20-23 г, але при дотриманні технології вирощування може значно збільшуватися. М’якоть клубники Белый швед ніжна, з гармонійним кисло-солодким смаком, приємним суничним ароматом з нотками ананаса або шовковиці. Ягоди вважаються стиглими, коли на них з’являються темно-червоні насіння.

Полуниця «Білий швед» стійка до основних полуничним хвороб і неприваблива для птахів, так як має білий клір і не виглядає стиглою для птахів.

Сорт має достатню зимо і засухостойкостью, легко переносить затяжні відлиги з подальшим різким похолоданням. Клубніка «Білий швед» придатна для вирощування в південних регіонах з високими температурними режимами. Полуниця стійка до основних полуничним хвороб і неприваблива для птахів.

КЛУБНИКА «Белый швед»: ОСОБЛИВОСТІ СОРТУ

ОСОБЛИВОСТІ ВИСАДКИ В ГРУНТ

придатні добре освітлені ділянки без перезволоження і затінення. Грунт має бути пухкий, родючий, нейтральний, з високим рівнем повітропроникності.

Садова клубника Белый швед погано росте і плодоносить на грунтах зі значним вмістом солей. З цієї причини хімічні добрива в грунт краще вносити не пізніше ніж за пару тижнів до висаджування рослин на постійне місце. За місяць до посадки слід перекопати грунт, провести мульчування і внести основні органічні добрива. Якщо грунт в осінній період не удобрювався, то в посадочні лунки рекомендується підсипати перепрілий гній, перегній і деревну золу.

Кущі полуниці «Білий швед» досить компактні, їх середня висота становить 15-20 см, тому оптимальна густота посадки – десять саджанців на квадратний метр. На заздалегідь розміченому ряду копають досить об’ємні посадочні лунки, глибокі і широкі, на відстані не більше 20 см одна від одної. Грунт в лунках повинен бути досить зволожений. При посадці потрібно стежити за тим, щоб «сердечко» (точка росту) залишалося на поверхні. Після висаджування клубнику Белый швед рясно поливають теплою водою, а грунт навколо полуничних кущів мульчують тирсою, сіном або спеціальним повітропроникним нетканим матеріалом.
ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОЩУВАННЯ

Сорт клубніки «Білий швед» чутливий до догляду і формує максимальну врожайність в умовах високої агротехніки. Поливи полуниці можна здійснювати різними способами, але найефективнішим і сучасним є крапельне зрошення.

Сорт клубники «Білий швед» чуйний на догляд і формує максимальну врожайність в умовах високої агротехніки

Подобається публікація - натисніть на кнопку, поділіться з друзями в соц. мережах. На сайті можна написати коментар чи запитати, внизу під публікацією. (без реєстрації)
+++++++++++++++++++++++
Дякуємо за перегляд публікації сайта черенки плодових, якщо вас цікавлять черенки певного сорту чи наш каталог з пропозицією саджанців, малини, клубніки, годжі та інших рослин та продуктів з пасіки - будьласка перегляньте наш каталог за цим посиланням. Потрібна ще інформація - Клікайте тут: Карта Сайта Черенки Плодових
Наші телефони на сторінці Контакти. +++++++++++++++++++++++
Прокрутити вгору